Individuel terapi

Til tider kan livet være vanskeligt at få til at gå op. I særligt svære eller fastlåste perioder kan der være behov for terapi. Når du vælger terapi hos os, går vi i dybden. Den er effektiv og forandringsskabende.

Dine udfordinger kan eksempelvis være: ulykkelighed, stress, angst, ensomhed, usikkerhed, nedtrykthed, lavt selvværd eller måske føler du dig ikke særlig tilfreds, uden rigtig at vide hvorfor.

Det er af afgørende betydning for din udvikling og dine resultater hvem din terapeut er. Det er mere væsentligt, end du måske tror. Det er den terapeutiske relation, nærværets kraft og evnen til at skabe en lægende relation, der er med til at forandringen sker.

Terapi er en arbejdsmetode nogle har talent for, og som andre ikke kan lære lige meget hvor meget de læser eller hvor mange gode eksamener de har.

Du vil opleve tryghed i din terapi hos os. Det er en åben og ærlig proces, der i nuet er særligt tilpasset dig. Empati og medmenneskelighed er et nøgleomdrejningspunkt, også når vi kan finde på at udfordre dig. Du vil kunne mærke, vi altid holder dig med hjerte bag vores virke.

Vores arbejde bunder ikke i kortvarig illusorisk effekt. Det er løbende sessioner, hvor vi arbejder med dine indre kvaliteter og du autentisk går stien, så kundskaben og glæden lageres varigt i dig.

Hver Terapi session har en varighed af 75 minutter.                                                       

Pris pr. terapi-session af 75 minutter = kr. 1.500,- 

Der tillægges moms ved fakturering til virksomheder/kommune/skole/institution osv.